Lajmet

Webinar

Kryetari i Shoqatës Botërore të Kërkimit Arsimor, anëtar i fakultetit të Universitetit Çanakkale Prof. Dr. Mustafa Yunus Eryaman Do të ketë një bisedë të këndshme. Pjesëmarrësit do të paraqiten në mënyrë dixhitale dhe do te marrin një certifikatë pjesëmarrjeje. Të gjithë shkencetaret mund të marrin pjesë…
Lidhja e hyrjes në uebinar: https://us02web.zoom.us/j/87665481615

Related Articles

Back to top button